Eco Light Systems

Over ons

Hoewel Ecolight Systems aanvankelijk verdeler was van inductieverlichting ligt de focus op dit moment hoofdzakelijk bij LED verlichting. Door gebruik te maken van de meest recente technologieën en het ontwikkelen van de meest innovatieve LED armaturen stelt dat ons in staat om niet alleen meer en helderder licht te verkrijgen maar ook significante besparingen op de energiefacturen bij onze klanten. En dat komt hun Return On Investment ten goede. Bovendien kunnen wij ons aanpassen aan gebudgetteerde projecten waarbij een financiële lease steeds mogelijk is. Daarenboven zijn tal van onze producten officieel gekeurd zodat subsidies kunnen worden aangevraagd.

Oude verlichtingsarmaturen omgeschakeld naar retrofit Led

Onze werkwijze

Dankzij onze projectmatige aanpak kunnen wij u ontzorgen in alle fases van uw (relighting)project

Kennismakingsgesprek

Uw wensen:
- Besparing op energie
- Besparing op onderhoud Verbeterd lichtplan
- Creatie van een totaal nieuwe sfeer

Gratis lichtplan

- Opmeting
- Lichtstudie 
- Besparingsstudie (ROI)
- Voorfinanciering 
- Subsidieaanvraag

Gratis proefplaatsing

Op vraag van onze klanten leveren wij gratis enkele producten op proef zodat deze kunnen uitgetest worden. Zo kan men ogenblikkelijk het verschil in waargenomen licht zien.

Uitlevering of installatie

*Installeren doen wij niet zelf maar wij kunnen steeds een offerte opvragen bij een van onze partner-installateurs. De installatiewerken kunnen natuurlijk ook uitgevoerd worden met de huisinstallateur/elektricien van de klant.

Opvolging

Ecolight Systems gaat voor 100% klantentevredenheid! Dat wil zeggen dat we slechts één telefoontje verwijderd zijn in het geval van alle mogelijke vragen en dus ook tijdig voor een gepaste oplossing zoeken voor al onze klanten.

After sales service

Afhankelijk van het geleverde product bieden wij 3 tot 5 jaar garantie.

Wij maken graag een gratis lichtstudie om uw winst te berekenen.

Lichtstudie aanvragen
Ecolight Systems
Jonghelinckstraat 8a bus 4
2018 Antwerpen
BE 0818.169.165