Eco Light Systems

Retrofit Kit Lijnsysteem Brutoprijs: €114,00

Heeft u onderstaande conventionele verlichting nog hangen? 

Dan hebben we voor u een 1-op-1 oplossing met behoud van uw bestaande railsystemen.

Een bestaande T5 / T8 lichtlijn bouwt u zonder gebruik te maken van gereedschap binnen de minuut om naar een hoogwaardige en energiezuinige led verlichting.

Klik hier voor een demo installatie video: https://www.youtube.com/watch?v=LfLQqkJW08I&t=


Brutoprijs: €114,00

Wij komen graag bij u langs voor een presentatie/testopstelling

Voor bestaande conventionele lijnsystemen

In het teken van duurzame verlichting heeft Ecolight Systems dit unieke product ontwikkeld. Onze visie volgt namelijk die van de circulaire economie, waarbij alle grondstoffen worden hergebruikt.

Het retrofit lijnsysteem is zo opgebouwd, dat hij 1 op 1 in bestaande merk lijnsystemen past. Het bestaande TL armatuur wordt er uitgehaald en in één beweging vervangen door een LED armatuur van dezelfde maat en met dezelfde aansluitingen. Hierdoor hoeven de bestaande lijnen niet afgebroken te worden, omdat die vaak nog in uitstekende staat zijn. Zo worden onnodige kosten vermeden.

De retrofit module is een flexibel systeem wat gebruikt kan worden voor verschillende bestaande lichtlijnen zoals Veko, Trilux, Regiolux, Zumtobel, Norton, Philips TTX400 en Philips TTX200. Andere oplossingen zijn op aanvraag mogelijk.

In de lichtlijnen kan men verder kiezen tussen diverse kleurtemperaturen en stralingshoeken. Het vermogen kan ter plaatse door uzelf ingesteld worden tussen 42W en 73W door middel van de dipswitches op de driver. Het dimmen van de module kan gemakkelijk gerealiseerd worden met een bijhorende 1-10V of DALI driver. 

Gerelateerde projecten

Interesse? Laat van je horen!

Ecolight Systems
Broederminstraat 52 Bus 10
2018 Antwerpen
BE 0818.169.165.